WORKSHOPS DE CULTUURTUIN, TAMAN BUDAYA

We hebben bijna elke week een bijeenkomst van de Cultuurtuin. We starten de eerstvolgende reeks op 17 oktober 2021 in de herfstvakantie. De workshops zijn voor kinderen tussen 6 - 12 jaar en vooral bedoeld om vertrouwd te worden met de Indonesische cultuur, taal, bekende spelletjes en liedjes.

Ook kinderen zonder Indonesische achtergrond, maar wel interesse zijn graag welkom. De lessen zijn zeer gevarieerd (luisteren, vertellen, knutselen, fysieke activiteiten, dans en zang). Lessen met veel speelelementen en muziek en vinden plaats in de theaterzaal van de Meevaart of in de achtertuin (buiten) van het pand. 

 

Hoe ziet de bijeenkomst eruit:

10.00 - 10.05 uur: Inloop

10.05 - 10.15 uur: Meet & Greet

10.15 - 10.30 uur: Intro thema/ video

10.30 - 11.30 uur: Dans, muziek of knutselen

11.30 - 12.00 uur: Zwaai en napraten met ouders

 

De lessen gaan altijd door, maar we vragen graag een (gratis) inschrijving. 

INSCHRIJVEN 
Steun de Cultuurtuin met een donatie !

 

De Stichting verzamelt noodzakelijke gegevens van degene die zich aangemeld hebben voor de workshops. Het verzamelen van persoonlijke gegevens vindt plaats door middel van bovenstaand inschrijfformulier, via flyers, email, mondeling of schriftelijk contact. De data wordt vertrouwelijk behandeld en niet gebruikt voor commerciële of andere doeleinde dan de registraties voor de workshops. Vragen hierover, mail ons dan even: annika@mataharimedia.nl