WORKSHOPS DE CULTUURTUIN, TAMAN BUDAYA

  • Op maandag 29 mei 2023 (tweede Pinksterdag) is het Cultuurtuin | Natuurtuin festival. De workshops van het afgelopen jaar worden nog eens gegeven. Er is muziek, eten en film.

Ook kinderen zonder Indonesische achtergrond, maar wel interesse zijn graag welkom. De lessen zijn zeer gevarieerd (luisteren, vertellen, knutselen, fysieke activiteiten, dans en zang).

OPZOEK NAAR VRIJWILLIGERS

We zijn nog opzoek naar vrijwilligers voor de stands limonade en snacks, regitratiedesk en de photobooth. Heb je interesse, stuur dan een bericht naar: cultuurtuin@mataharimedia.nl of DM naar Annika 0621157034 of Ade 0620294126. 

INSCHRIJVEN 
 

De Stichting verzamelt noodzakelijke gegevens van degene die zich aangemeld hebben voor de workshops. Het verzamelen van persoonlijke gegevens vindt plaats door middel van bovenstaand inschrijfformulier, via flyers, email, mondeling of schriftelijk contact. De data wordt vertrouwelijk behandeld en niet gebruikt voor commerciële of andere doeleinde dan de registraties voor de workshops. Vragen hierover, mail ons dan even: annika@mataharimedia.nl